LIDERA’T EN 21 DIES

0(0)

LIDERA’T EN 21 DIES

 • Nivel del curso: Todos los niveles

Acerca de este curso

CONEIX COM ACONSEGUIR LA VIDA QUE DESITGES.

Descripción

Descobreix aquest mètode de transformació personal provat per centenars de persones, i adquireix els hàbits i aptituds d’un líder per aconseguir aquells objectius que t’aproparan a la teva felicitat de forma efectiva i pel camí més curt.

I converteix-te d’una vegada per totes en el veritable líder de la teva vida sense que res et pari.

Iniciem el dia 1 de Desembre.

Inscriu-te ara i aprofita la promoció de llançament.

¿Qué aprenderé?

 • Sabràs identificar els teus patrons de pensament; Descobriràs com pots evolucionar ràpidament del l’estat de víctima cap a nous nivells d’intuició, autocontrol i creativitat
 • Aprendràs a reprogramar-te cap a l’èxit; Descobriràs la importancia que tenen els pensaments per transformar la teva realitat. I sabràs com instal·lar nous hàbits de pensament saludables a la teva vida.
 • Descobriràs els beneficis de la meditació i dels audios subliminals; Practicaràs diariament la meditació per tal de donar-te pau interna i focus als teus propòsits. I t'adonaràs com amb l'escolta diaria dels audios subliminals s'aniran transforman les teves creences limitants en creences potenciadores sense cap esforç per la teva part.
 • Descobriràs com la teva intuïció et pot ajudar a prendre decisions que t’apropin a la teva felicitat de forma efectiva i pel camí més curt.
 • Aprendràs les claus d’una nutrició saludable perquè tinguis energía i vitalitat durant tot el dia.
 • Coneixeràs els secrets de la llei de l’atracció i la posaràs en pràctica.
 • Aprendràs pas a pas com convertir desitjos en objectius assolibles.
 • Sabràs dissenyar la vida que realment desitges: Descobriràs com equilibrar cada una de les àrees de la teva vida ideal (salut, professió, vocació, amor, familia, economia, etc...) per a sentir-te satisfet/a

Temas de este curso

33 Lecciones

Dia 1 L’agraïment és l’estat ideal de recepció?

En el primer dia de curs, descobriràs quin és l'estat intern ideal per afavorir la recepció de l'abundància i la prosperitat a la teva vida. I entendràs que... “A qui té, més li serà donat i tindrà en abundància; a qui no tingui, el poc que tingui, li serà pres” Mateu 13:12. Agrair de tot cor obre portes de benediccions a la teva vida. I per a que puguis aprofundir en la materia tens el llibre Lidera't que t'el pots descarregar des del Bonus 1.
Dia 1 L’agraïment és l’estat ideal de recepció6:04
Dia 1 Complement al dossier de treball

Dia 2 Creació objectius poderosos I Pluja i·limitada de desitjos?

Avui deixa córrer la imaginació, el cor i l'ànima il·limitadament per a què surti la veritat que hi ha dins teu. Tens disponible el bonus 2, 3, 4, 5 i 6 per a ajudar-te a imaginar desitjos més grans.

Dia 3 Creació objectius poderosos II De desig a objectiu?

Per al tercer dia de classe, baixa els teus desitjos al pla terrenal i descobreix com convertir-los en objectius.

Dia 4 Creació objectius poderosos III Fixació objectius poderosos?

Fixa el teus desitjos més íntims, profunds i poderosos en un punt a l'horitzó “No importa d'on vens, no importa on estàs, importa on vas”

Dia 5 Si entra en la teva ment, entra en la teva vida?

En aquesta classe, descobriràs la importancia que te centrar la teva atenció per assolir les teves fites. Apendràs que on va la teva atenció va la teva energia creadora.

Dia 6 Des de quina necessitat et mous??

En aquesta classe aprendràs a descobrir-te. Queda't nu amb tu mateix/a i observa que et pot estar debilitant.

Dia 7 Sigues qui ho mereix?

Per aquesta classe, converteix-te en la persona mereixedora d'assolir els teus objectius innegociables i inspiradors. Uneix als teus objectius un propòsit grandiós.

Dia 8 Perquè no has complert els objectius fins ara??

“Qui no coneix la seva història està condemnat a repetir-la” Carl G Jung En aquesta classe aprendràs a observar on has fallat per deixar definitivament el passat enrere.

Dia 9 La persona en qui t’has de convertir?

En aquest punt del curs, ja tens clar què has de millorar de tu a partir d'ara i quin propòsit t'inspira. Ara has de fer-te conscient de la persona en qui t'has de convertir.

Dia 10 Sessió EN VIU on line I?

Anota dubtes, qüestions a resoldre i allò en què t'agradaria aprofundir de tot allò treballat fins avui. Ho resolem en viu i seguin avançant decididament!

Dia 11 Planifica els teu dia?

En aquesta classe aprendràs la importancia de planificar. Si planifiques unes vacances o un cap de setmana, perquè no planifiques el teu èxit? Planificar és un hàbit de les persones d'èxit. Saber què és important i què has de fer aclareix els processos de la ment, suavitza les emocions i proporciona energia per passar a l'acció.

Dia 12 Visualitza: si entra en la teva ment, entra en la teva vida?

La gran majoria de persones no visualitza perquè no coneix el poder de la visualització. En aquesta classe coneixeràs que totes les coses són creades dues vegades, la primera d'elles en la ment. Pots ampliar aquest coneixement al bonus 7, on descobriràs tots els secrets de la visualització.

Dia 13 Celebra cada petita victòria?

Avui descobriràs cóm entrenar la teva ment per a què s'acostumi a l'èxit, al triomf i a la victòria!

Dia 14 La tríada de Tony Robbins?

En aquesta classe descobreix els 3 elements de la psicologia pràctica que modifiquen el teu estat intern.

Dia 15 Activa Cos, Emoció i Ment?

Avui aprèn a utilitzar els 3 elements de la psicologia pràctica per a situar-te en un ESTAT PIC amb els nivells d'energia al llindar més elevat per a res et pari.

Dia 16 El teu dia ideal?

En aquesta classe descobriràs que el temps és el tresor més gran del que disposes. Aprendràs com aprofitar-lo al màxim tenint consciència del què realment és important per a tu. I sabràs decidir com vols viure aquest temps conscientment.

Dia 17 Avalua la teva vida?

Avui dibuixaràs el mapa de les àrees de la teva vida per a prendre consciència d'on et trobes ara mateix. La informació és poder.

Dia 18 Construeix-te amb uns valors ferms?

Busca en el més profund de tu quins són els teus autèntics valors per poder ser una persona coherent i íntegra.

Dia 19 Nodreix-te hàrmonicament?

En aquesta classe aprèn de forma sencilla quin son els hàbits i els aliments que et resten vitalita i quins et donen energia. Descarrega't la taula d'aliments alcalins i àcids per a que puguis dissenyar plats més saludables. Amplia aquesta informació amb la classe del bonus 8 "Intestí feliç vida feliç"

Dia 20 Crea una visió triomfadora?

Descobreix com l'acció és el pont entre els pensaments i els resultats, entre allò mental i la seva materialització. “Qui coneix el resultat, coneix el camí” “Quan tens un somni i li poses data, es converteix en un objectiu; si desgranes l'objectiu en passos comprensibles a portar a terme, tens un pla; si tens un pla, tens al camí al teu somni”

Dia 21 Sessió EN VIU on line II?

Felicitats! Ets un autèntic LÍDER! La ment necessita 21 dies per instal·lar nous hàbits de forma automàtica. Avui, la teva ment està programada per l'èxit! Avui ens trobem en viu per culminar aquest meravellós camí i aquest extraordinari treball que has realitzat. Avui és l'inici de la teva nova VIDA!!! Ja ets CREADOR CONSCIENT de la teva REALITAT!!!

Bonus 1 El llibre LIDERA’T?

Lidera't. Un llibre per despertar el líder que ja ets. Una mostra de quins programes inconscients t'estan frenant en l'assoliment dels teus objectius i com utilitzar-los al teu favor. Lidera't és un camí cap a la teva realització personal, un camí cap a l'assoliment de les teves fites, un camí cap al teu èxit i la teva llibertat.

Bonus 2 Necessitats Personals i Espirituals?

En aquesta masterclass descobreix com la teva ment inconscient està porgramada per a protegir-te, per a mantenir-te en vida. Adona't de com et limita i crea la teva vida des d'un lloc més profund i més harmònic respectant la teva verdadera essència.

Bonus 3 Ment inconscient: En busca del Plaer-No Dolor?

La teva ment de manera inconscient busca allò que li proporciona plaer i busca allunyar-se d'allò que li provoca dolor... però de què hem de prendre consciència si volem créixer i progressar? Descobreix-lo en aquesta masterclass.

Bonus 4 Liderar-se (Pensament-Sentiment-Acció-Resultat)?

“Si creus que pots, tens raó; si creus que no pots, també tens raó” Henry Ford Descobreix com les creences generen realitats.

Bonus 5 Meditació i reprogramació subconscient?

En aquest bonus aprendràs els sorprenents beneficis que tindrà sobre la teva salut emocional, física i mental, la pràctica diaria de la meditació i l'escolta dels audios subliminals. T'ho expliquem al video "Els meravellosos beneficis de la meditació i els audios subliminals" Sobre la meditació, t'acosellem que la facis quan despertis al matí. Ja que és el millor moment del dia on la teva ment està receptiva per connectar amb la teva pau interna. Així gaudiràs d'un dia ple d'optimiste que et serà fàcil afrontar. Tant la meditació com els audios subliminals t'aconsellem que, en la mida del possible, els escoltis amb auriculars per afavorir tota la teva atenció. Con a norma de seguretat, mai els escoltis mentres estiguis amb una activitat que requereixi la teva concentració, com conduir, perque et podries adormir. Els audios subliminals estan dissenyats expressament per instal·lar de forma efectiva decrets poderosos i afirmacions positives al teu subconscient. Estan dissenyats amb música a 432 Hz, amb ones bineurals theta a 4-7 Hz que afavoreixen la relaxació mental i, les frases subliminals on nomès son perceptibles pel teu subconscient. Així les noves creences potenciadores et quedaran permanentment instal·lades sense cap esforç per la teva part. T'aconsellem escoltar aquests audios una o dues vegades al dia durant tot el curs. Una vegada al matí en una postura còmoda i una vegada abans de dormir. Pots escoltar-los mentre dorms, la ment subconscient segueix receptiva i els missatges subliminals gravats produiran resultats sorprenents.

Bonus 6 Relacions / Emocions / Mirall?

Tips per a saber quina informació hi ha en la teva ment inconscient i com t'afecta en qualsevol àrea de la teva vida, incluides les tres àrees mestres: salut, diners i amor.

Bonus 7 Visualització?

La teva ment és poderosa! Allò que hi ha en la teva ment és una llavor de realitat. Tria conscientment quina llavor sembres. Recorda que si entra en la teva ment entra en la teva vida. Tot és creat dues vegades, la primer d'elles en la ment.

Bonus 8 Nutrició: Intestí feliç , vida feliç?

Sabies que el 80% de la serotonina la hormona de la felicitat es crea a l'intestí? Sabies que al intestí es creen la majoria de les cèl·lules immunitàries? En aquesta masterclass descobreix tot el que l'intestí fa per tu i aprèn com mantenir-lo saludable. Coneix quin son els hàbits diaris i els aliments que t'ajudaran a millorar la teva salut intestinal, emocional i física per a guanyar vitalitat, sentir-te feliç i et lideris tambè en aquest sentit.
77

Materiales incluidos

 • Llibre Lidera't
 • Dossier de treball en pdf per liderar-te en 21 dies
 • Una meditació que t'ajudarà a afrontar el dia amb optimisme, serenitat i pau interior
 • Un audio subliminal dissenyat expressament per a que aumenti la teva autoestima, trenqui bloquejos, superis pors inconscients i guanyis confiança amb tu mateix.
 • Un altre audio subliminal creat per atraure la prosperitat, l'abundancia i la riquesa a la teva vida.
 • 2 sessions en viu amb Salvador Companyó per aclarir duptes, compartir i comentar el que necessitis
 • 7 classes magistrals

Requisitos

 • Aquest curs està dirigit a totes aquelles persones que vulguin millorar la seva vida, guanyar autoconfiança, aumentar autoestima, cuidar la seva salut o aprendre cóm aconseguir qualsevols objetiu. L'únic que necessites és tenir curiositat i ganes de descobrir com pots treure el millor de tu en cada moment.

Audiencia objetivo

 • Aquest curs és per a tu si​ vols accelerar el teu creixement personal amb només 15 minuts al dia, des de la seguretat i la comoditat de casa teva, al teu ritme, on i quan tu vulguis.
 • Aquest curs és per a tu si ​vols despertar la teva seguretat interna i convertir-te d’una vegada per totes en el veritable líder de la teva vida.